Razie de amploare la Cluj-Napoca! Mai mulți scandalagii au fost amendați


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de controale pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru menținerea unui climat de siguranță publică.

La data de 5 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 6 Poliţie Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Poliţie pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca şi al poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Cluj-Napoca, au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de siguranţă publică în zona cartierelor Zorilor, Europa şi Făget”, informează IPJ Cluj.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 12 persoane. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată şi au fost întocmite 12 note de constatare în conformitate cu prevederile HCL 61/2009 privind reglementarea regimului juridic contravențional pentru oprirea, staționarea și parcarea neregulamentară pe domeniul public.

Comentarii Facebook