Sambata 27 Februarie

Razie de amploare la Cluj-Napoca, în weekend. Câte amenzi s-au dat


Polițiștii clujeni au deesfășirat, în acest final de săptămână, o serie de acțiuni de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În perioada 14 – 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 1 și 2 și al Biroului Rutier - au desfășurat activități în vederea menținerii unui climat de ordine si siguranță publică în piețele și zonele aglomerate, având ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor, precum și în vederea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic”, informează IPJ Cluj.

La acțiune au participat alături de polițiști, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca și lucrători din cadrul Direcției Poliției Locale Cluj-Napoca.

Activitățile realizate au condus la legitimarea a 68 de persoane, controlarea a 49 de vehicule, totodată fiind efectuate verificări a 21 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate.

Abaterile constatate de către polițiști au impus aplicarea a 44 de sancțiuni contravenționale. Acestea au fost aplicate pentru abateri privind legislația rutieră, legislația privind regimul domicilierii și evidența a persoanelor, dar și pentru desfășurărarea unor activități de comerț stradal neautorizat.

În cadrul acțiunilor desfășurate polițiștii au întocmit 2 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat, fiind reținut un permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, respectiv un certificat de înmatriculare. 


Comentarii Facebook