Razie de amploare la Cluj-Napoca, în miez de noapte. Câte amenzi au împărțit polițiștii în doar câteva ore


Polițiștii clujeni au desfășurat, azi-noapte, o serie de controale de amploare în trafic, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 15/16 ianuarie a.c., în intervalul orar 23:30 - 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile de Poliție 1, 2, 7 și Biroul Rutier, în colaborare cu lucrători din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca - au desfășurat o acțiune în scopul prevenirii și combaterii infracţiunilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor de/din autovehicule, din garaje și locuințe,  precum şi a altor genuri de infracţiuni care se comit în segmentul stradal”, anunță IPj Cluj. 

Acțiunea s-a desfășurat, cu precădere, în următoarele zone: Piața 1848, Piața Abator, Piața 1 Mai, strada Sobarilor, G. Byron, străzile București, Scorțarilor, Henri Barbusse, strada Fabricii. De asemenea, s-a acționat în zona străzilor Dâmboviței, Cojocnei, Răsăritului, Ialomitei, Teleorman, Trotușului și în cartierul Gheorgheni.

În urma activității desfășurate, au fost legitimate 54 de persoane și controlate  18 vehicule, înregistrându-se abateri care au impus aplicarea a 15 sancțiuni contravenționale, iar unui conducător auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce,  fiindu-i reținut permisul pentru conducere. 

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice, însă și pentru încălcări ale legislației rutiere.

Comentarii Facebook