Miercuri 24 Aprilie

Razie de amploare în trafic, la Cluj-Napoca. Câți vitezomani au fost prinși într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de joi, o serie de controale de amploare în trafic, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și ai Secției 6 Poliție Rurală Florești, au organizat o acțiune, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră, desfășurând astfel activități pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”, informează IPJ Cluj. 

Activitățile întreprinse de polițiștii clujeni au condus la constatarea și aplicarea a peste 80 de sancțiuni contravenționale, 16 dintre abateri afiind înregistrate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, acțiunile politiștilor pentru verificarea respectării normelor de circulație rutieră au continuat în zona străzii Bună-Ziua, din muncipiu.

Astfel, în perioada 5-11 iunie a.c., pentru abaterile de la legislația rutieră, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale. 

Nerespectarea regimului legal de viteză de către participanții la traficul rutier a impus aplicarea a 54 de sancțiuni contravenționale în acest sens, fiind totodată reținute 3 permise de conducere, pentru depășirera vitezei legale cu peste 50km/h.

La acțiunea desfășurată au participat jandarmi și funcționari publici din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook