Razie de amploare în trafic la Cluj! Câți șoferi au rămas fără permis


Polițiștii clujeni au desfășurat, zilele trecute, o serie de controale de amploare în trafic, pentru a depista șoferii care încalcă legea.

Polițiștii Biroului Rutier au acționat în perioada 25 – 31 mai a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca si pe drumurile naționale de pe raza comunelor arondate Politiei Municipiului Cluj-Napoca, în vederea reducerii riscului rutier și creșterii disciplinei rutiere”, informează IPJ Cluj.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, pentru depășiri ale limitei legale de viteză. Dintre acestea, 139 au fost constatate în municipiul Cluj-Napoca, altele 119 pe pe drumurile naționale de pe raza comunelor arondate Politiei Municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, 24 de conducători auto au rămas fără dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 zile, fiindu-le reținut permisul de conducere în urma depășirii limitei legale de viteză cu peste 50 km/h. La nivelul municipiului Cluj-Napoca au fost reținute 10 permise de conducere.

Comentarii Facebook