Razie de amploare în trafic, la Apahida. Câți șoferi beți la volan au fost prinși într-o singură seară FOTO



Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au acționat, ieri, pe raza de competență, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. Acțiunea s-a derulat, cu precădere, pe raza localităților Apahida, Dezmir, Pata și Cara.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 72 de persoane. De asemenea, 66 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru alcool.

Astfel, în jurul orei 20.45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au identificat un bărbat de 37 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe strada Crişeni, din localitatea Dezmir, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a evidenţiat faptul că acesta avea o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.



Comentarii Facebook