Razie de amploare în trafic în mai multe localități clujene. S-au dat zeci de amenzi


Polițiștii clujeni au acționat în scopul respectării regimului legal de viteză, precum și pentru prevenirea altor abateri privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 5 - 7 iulie a.c., pe D.N. 15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna, Viișoara și Tritenii de Jos, județul Cluj.

Astfel, conform IPJ Cluj, cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate 196 de persoane, au fost controlate 185 de autovehicule, fiind efectuate 135 de testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile de la legislația în vigoare, s-a impus aplicarea unui număr de 39 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nerespectarea vitezei legale, 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar 15 pentru alte abateri rutiere. 

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă determinată, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.



Comentarii Facebook