Razie de amploare în Piața Agro Transilvania. Oamenii legii au dat amenzi și au prins un hoț



Poliţiştii clujeni au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în Piaţa Agro Transilvania de la Dezmir.

”La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, cu sprijin din partea jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” Cluj-Napoca, au organizat şi desfăşurat în Piaţa Agro Transilvania din Dezmir o acţiune în vederea sigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică dar şi pentru descurajarea faptelor antisociale şi prevenirea şi combaterea faptelor ilicite de comerţ”, informează IPJ Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 57 de persoane, au fost verificaţi şi testaţi 25 de conducători auto şi 43 de autovehicule controlate, fiind verificaţi 8 şi agenţi economici.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, conform OUG 195/2002.

A fost reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, un permis de conducere şi a fost depistată o persoană urmărită în vederea cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Comentarii Facebook