Joi 16 Septembrie

Război la Cluj între organizatorii de evenimente. Ce a pățit acum JOSE CARRERAS - FOTO

 

O serie de organizatori de evenimente din Cluj au semnalat faptul ca o firma concurenta lipește pe afisele lor stradale stickere cu inscriptia ”ANULAT”. Acum a venit rîndul concertului susținut de Jose Carreras. 

 

Un singur eveniment a scapat de aceasta actiune, printre cele vizate aflandu-se si concertul tenorului Jose Carreras, de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015.

 

Din pacate, din disperarea unor organizatori de a castiga bani, s-a ajuns in situatia de a incalca drepturile oamenilor la o informare corecta. E mai simplu sa pui ANULAT pe alte afise decat sa faci o campanie corecta de promovare a evenimentului tau. Noi, cei de la PROJECT EVENTS nu o sa ne promovam niciodata evenimentele incercand sa sabotam colegii de breasla. Concertul celebrului tenor Jose Carreras va avea loc la data si ora stabilite: 29 Noiembrie 2015, ora 19.00!”, a declarat Sorin Sararu, de la Project Events.

 

Concertul de la Cluj-Napoca va fi o premiera pentru marele tenor, acesta fiind primul concert sustinut de artist la Cluj-Napoca! Evenimentul poarta numele „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si face parte din turneul mondial al artistului, numit „A Life In Music”.

 

Concertul ”JOSE CARRERAS” va avea loc pe 29 Noiembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

 

Din fotografia prezentată de cei care reclamă această situație se vede că nu toate afișele au fost ”anulate”, organizatorii Baletului pe gheață scăpând de ”sabotaj”.

 

Comentarii Facebook