RATUC -ul va circula în Florești din 10 în 10 minute

 

Primarul din comuna Florești, Horia Șulea, a declarat că autobuzele RATUC vor circula, la orele de vârf, din 10 în 10 minute.

 

Frecvența trebuie să fi ca și în Cluj-Napoca pentru că sunt mulți oameni care vor să circule și să ajungă în oraș la locurile de muncă. La orele de vârf, dimineața, la orele amiezii și când ies oamenii de la serviciu se va circula din 10 în 10 minute. RATUC a anunțat că dipune de autobuze pentru a efectua acest transport”, a spus Horia Șulea.

 

Va spun ca parcul nostru auto este modernizat si dispunem de 200 de autobuze si microbuze, fapt care ne permitem sa asiguram usor transportul intre Cluj si celelalte localitati incluse in Zona Metropolitana Cluj. Vom practica preturi mult mai mici, insa nu doresc sa va spun toate secretele acum, insa va pot spune ca dorim sa diversificam transportul si pe celelelate strazi din Floresti, pentru ca deja aici vorbim de veritabile cartiere”, a declarat și directorul RATUC Cluj, Liviu Neag.

 

Primarul Horia Șulea a mai precizat că RATUC ar urma să facă transportul de persoane pe trei rute: Cluj-Napoca - cartierul Cetatea Fetei, Cluj-Napoca - Luna de Sus și Cluj - Napoca -  Tăuti.

 

Cel mai probabil mijloacele de transport vor circula până la intrare în cartierul Mănăștur, de unde călătorii vor fi preluați de autobuzele și tromeibuzele care deja fac legătura cu toate punctele din Cluj-Napoca.

 

Consilierii locali din Florești au votat, în unanimitate, pentru ca RATUC să preia transportul public din comună, iar firma Fany ar urma să se retragă din aprilie 2013.

Comentarii Facebook