Rata de infectare în Dej, Gherla, Turda și Câmpia Turzii


Rata de infectare scade în localitățile județului Cluj. În ultimele zile avem parte de un trend descendent, care nu poate aduce altceva decât vești bune pentru oameni.

În timp ce în Cluj-Napoca, rata de infectare a ajuns la 4.80, cum stau lucrurile în alte localități ale Clujului?

Rata de infectare în localități:

-Dej: 4.94

-Gherla: 3.34

-Turda: 4.46

-Câmpia Turzii: 8.18

În funcție de incidență, în aceste localități sunt impuse diverse restricții.

În localitățile care au depășit 7.5 la mie (Câmpia Turzii) există restricții atât în weekend, cât și în restul săptămânii. Astfel, oamenilor le este interzisă circulația după ora 20:00 și toate magazinele se închid la ora 18:00, zilnic.

În localitățile în care rata de incidență a depășit 4.5 la mie (Dej, Turda) există restricții impuse doar în zilele de weekend (vineri, sâmbătă și duminică), astfel că oamenii nu pot circula după ora 20:00 și operatorii economici închid la 18:00. Cu toate că municipiul Turda nu are 4.5 infectări la mie, a avut. Așadar, restricțiile din această localitate vor fi ridicate doar atunci când incidența scade sub 4.00/1.000.

În localități cu incidența mică, cum este municipiul Gherla, restricțiile sunt cele cu care ne-am obișnuit deja: circulația este interzisă după ora 22:00, iar magazinele își încheie programul la ora 21:00, în orice zi a săptămânii.


Comentarii Facebook