Răfuială în trafic, în centrul Clujului! Ceilalți șoferi au trebuit să intervină - VIDEO


Un scandal violent a izbucnit, marți, între doi șoferi, pe Bulevardul 21 decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

În imagini se poate observa cum doi bărbați  își împart pumni și picioare în mijlocul traficului, chiar printre mașini, fiind despărțiți doar de intervenția celorlalți șoferi.

Totul a fost filmat și postat pe un grup dedicat șoferilor din Cluj-Napoca, alături de mesajul: „Divergențe. Felicitări celor care au intervenit”.

Internauții au reacționat imediat, fiind șocați de comportamentul șoferilor.

,,Exemplu de așa NU! Indiferent care ar fi motivul…se adeverește că unii oameni sunt plini de nervi și e nevoie de o ,,mică scânteie” pentru o răbufnire de genul. Stai dracu cuminte în mașină și mergi în siguranță acasă la familie (că nu știi peste cine dai)!”, a scris un bărbat.

,,Numerele de înmatriculare și plângere la poliție !! Ce ar fi dacă fiecare și-ar face dreptate singur ??!!”, a sugerat un internaut.

,,În urma imaginilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală înregistrata in trafic la data de 5 martie a.c., în municipiul Cluj-Napoca, polițiștii din cadrul Poliției municipiului au demarat cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.", a transmis IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Video: Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook