Vineri 30 Septembrie

Radu Tenter, fiul fostului mare baschetbalist, s-a stins din viață în urma accidentului de pe Moților


Radu Țenter a murit la secția de terapie intensivă de la UPU Cluj, ca urmare a leziunilor grave suferite în urma accidentului de circulație din seara zilei de duminică, 3 martie, de pe strada Moților.

Tânărul a traversat strada prin loc nemarcat și  fost lovit de un autoturism. El a fost operat de urgență la UPU Cluj, dar medicii nu au mai putut face nimic.

În cursul zilei de luni, 4 martie, Radu Țenter a fost decuplat de la aparatele care îl ajutau și a fost declarată moartea cerebrală. ”A intrat în această stare la puțin timp după accidentul rutier de duminică. Știm cu toți ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranță, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim și la donare de organe. Vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, spunea Marcel Țenter.

Clujul a fost alături de Radu și a fost pomenit la toate evenimentele sportive, suporterii rugându-se pentru el. Lucrurile din punct de vedere medical erau grave, iar corpul nu a mai făcut față.

Radu Țenter s-a stins din viață la 25 de ani, lăsând în urmă o uriașă suferință. 

Comentarii Facebook