Radu Bica nu poate fi suspendat pentru ca inca PDL nu a comunicat excluderea din partid


Radu Bica este numai suspendat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, pentru ca sefii PDL nu au comunicat hotararea de excludere a acestuia din partid.

Decizia de excludere a fost inregistrata in 14 noiembrie, dupa ce atat Radu Bica, cat si Sorin Apostu si-au dat demisia din partid.

"In cazul vicepresedintelui s-a luat o decizie. Radu Bica a fost suspendat, dupa cum am fost anuntat de prefectul Florin Stamatian.

In momentul in care partidul imi comunica decizia de excludere si de pierdere a mandatului, atunci plenul CJ Cluj are competenta sa decida intratea urmatorului de pe lista si alegerea unui nou vicepresedinte. Deocamdata avem numai ordinul de suspendare emis de prefectul Florin Stamatian", a spus Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

 

In momentul in care CJ Cluj va primi hotararea de excludere din partid, Radu Bica isi va pierde locul pe listele PDL. Urmatorul pe lista este presedintele PDL Mica, Petru Man, care va ocupa functia de consilier judetean.

Comentarii Facebook