Radio Cluj a mai lansat un produs pe piață: Cluj FM. Noul radio emite de luni, 10 septembrie

 

Cluj FM a fost lansat oficial luni, 10 septembrie, urmând să completeze oferta postului public de radio.

 

Pe frecvenţele postului nostru de radio veţi putea recepţiona două programe diferite. Ascultătorii interesaţi de informaţiile regionale şi de noutăţile din lumea satului, precum şi cei cărora le place muzica populară ne găsesc în continuare pe unde medii, pe frecvenţele de 909, 1404 şi 1593 Khz sau 89,7 Mhz.

 

Începând de luni, clujenii în căutarea unui post de radio dinamic trebuie să caute frecvenţa 95,6 FM. Am lansat Cluj FM, un post de radio de care te poţi bucura oriunde: la birou, în maşină, la coafor sau în bucătărie. De la noi veţi afla primii ce se mai aude prin oraş”, precizează reprezentanții Radio Cluj.

 

Cluj FM va emite pe frecvența 95,6 FM.

 

La Cluj FM, ”Bună dimineaţa, Cluj” este emisiunea cu care vă începeţi ziua. De la 06.00 la 08.00 Andrei Maxim vă aduce informaţiile la zi, pe 95,6. Veţi afla cele mai importante ştiri ale zilei, detalii despre un mod de viaţă sănătos, cum să vă îmbrăcaţi în funcţie de vremea de afară şi pe ce artere să circulaţi cu maşina pentru a evita aglomeraţia.

 

De la ora 10.00, programul ”Exclusiv de Cluj” va fi prezentat de Doina Borgovan vă însoţeşte la serviciu, iar de la ora 13.00 savuraţi ”FM Cafe” cu Alina Vigoniuc. 

 

Știrile zilei vor fi difuzate la ora 18.00. Cultura se va regăsi în emisiunea ”Plus cultura” prezentată de Dan Moşoiu începând cu ora 18.30.

 

Dezbaterea zilei va fi prezentată de Chris Ivaneş, în emisiunea ”Faţă în faţă”. 

Comentarii Facebook