Punct de belvedere asupra Clujului, pe strada Uliului, cu semințe și gunoaie! Ce propunere de bun-simț are un clujean - FOTO


Un punct de belvedere asupra Clujului, cunoscut de puțini, este cel de pe strada Uliului. Romanticii se duc acolo pentru admira orașul sau pentru a face poze pentru ”Insta”. 

Pentru că romantismul trece și prin stomac, zona a devenit o groapă de gunoi. 

De cativa ani de zile, strada Uliului a devenit una dintre cele mai vizitate strazi din Cluj. O strada ingusta, fără borduri, trotuare, cu stalpi in carosabil și care se termina direct in pamant la capatul strazii . De multe ori într-un loc foarte mic se strang  30-40 masini , unele vin, altele pleacă.

În fiecare masina cate 2-5 persoane, care aduc cu sine un suc, o bere, o pizza, cateva pungi de seminte si isi petrec timpul liber, în zona Hoia cateva ore , iar după plecare ramane o mizerie de nedescris”, a relatat un utilizator al grupului Clujul Civic.

Acesta a spus că postarea lui nu este una ”anti cuiva”, și a venit cu câteva propuneri:

La capatul strazii, in partea de sus, sa se amenajeze o parcare, cu băncuțe, cu tot ce le trebuie ca vizitatorii să poată să-și petreacă timpul liber frumos și civilizat, cu cosuri de gunoi, cu camere video pentru a supraveghea și în cazul în care va fi nevoie să fie sanctionați cei care nu respectă curățenia și spațiile verzi, stâlpi de iluminat si internet. Să se modernizeze strada, să se facă trotuare, să monteze tuburi pentru canalizare pluviala, că lipsesc, să se amenajeze locuri de odihna pentru cei care fac plimbări. Putem si trebuie transforma zona într-un punct turistic al Clujului”, a mai spus acesta.

158193802_3948957011847902_5475272538806953580_o.jpg

Comentarii Facebook