Miercuri 17 Aprilie

Tineri cu spirit civic au curățat parcul de pe strada Stadionului, Florești - FOTO


Floreștenii au fost surprinși duminică de bunăvoința cu care 4 băieți și-au luat din timpul lor liber ca să facă curățenie în parc. Aceștia au măturat trotuarele și au dus nisipul împrăștiat la locul său - în groapa de nisip. Au adunat gunoaiele aruncate pe iarbă, în spatele băncilor, măturând fiecare gunoi cât de mic.

2.jpg

Cei patru au fost un exemplu pentru comunitatea din Florești, deoarece oamenii le-au sărit în ajutor pentru a termina mai repede. Astfel, în câteva ore, efortul băieților s-a putut observa cu ochiul liber.

1.jpg

3.jpg

În urma postării fotografiilor pe Facebook, multă lume i-a felicitat pe cei patru tineri, însă au existat persoane care au stârnit discuții legate de autoritățile locale, care ar trebui să întrețină parcurile curate:

4.jpg

„Primarul? Domnul primar se laudă foarte bine pe rețelele de socializare!”, susține o doamnă.

Nu înțeleg de ce unii vă tot împiedicați de primar?! Spiritul civic al cetățenilor este binevenit! Nu primarul se joacă în nisip în parc, nu primarul aruncă gunoaiele pe coclauri, nu primarul distruge bunul public! Primarul poate gospodări bine o curte cu „animale domesticite". Pentru orice mărunțiș, primarul e de vină?”, a răspuns o altă femeie.

5.jpg

Argumentele au continuat: „Primăria prin poliția locală are datoria să îi amendeze pe cei ce fac mizerie acolo..”

Amendează tu un copil de doi ani care scoate nisipul din groapă!

6.jpg

Totuși, în ciuda disputelor, oamenii au apreciat cu adevărat gestul celor patru băieți, cu speranța că vor fi un exemplu pentru cetățenii comunei și că se vor putea bucura de un parc curat mult timp de acum înainte. 


Comentarii Facebook