PSD Cluj se întreabă de ce Alin Păunel Tișe neagă blatul cu Seplecan: E agitat din cauza blocului de 12 ETAJE?

 

PSD Cluj continuă duelul cu senatorul Alin Tișe și constată ”nervozitatea dlui. Alin Păunel Tișe în privința recunoașterii realității, a blatului realizat cu dl. Mihai Seplecan, în cazul contractelor cu RAADPP”.

 

Ipocrizia Alianței Corupției PD-PNL Cluj este cu atât mai mare și evidentă, cu cât admonestările publice ale dlui. Alin Păunel Tișe, față de președintele de weekend al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, sunt lipsite de orice discernământ logic, în condițiile în care aceștia, prin interpuși, au pus bazele cooperativei PD-PNL încă din perioada în care USL Cluj își propunea să câștige alegerile locale, prin contracte păguboase pentru contribuabilul clujean”, acuză PSD Cluj.

 

Social democrații susțin că ”agitația care l-a cuprins pe dl. Alin Păunel Tișe în ultima perioadă, poate fi rodul unei proaste gestiuni a blocului cu 12 etaje, de altfel, o afacere în care recunoaște că familia sa a depus dosarul pentru avizarea imobilului și îi recomandă senatorului Alin Păunel Tișe să se întoarcă la locul de muncă, în Parlamentul României, să recunoască înțelegerile politice oneroase din trecut și să nu mai sprijine activitățiile manageriale execrabile ale apropiatului său, dl. Mircea Avram, dovedite public: buxus inexistenți la 50 lei, balansoar arhaic din lemn uscat la peste 3.700 lei, 190 ml de gard de sârmă, cu înălţimea de aproximativ jumătate de metru – aproximativ 35.000 de lei, 83 de kilograme de sămânţă de iarbă folosite pentru o suprafață de 280 de metri pătraţi de spaţiu verde, tuia inexistenți la 70 de lei bucata și exemplele pot continua...”, se mai arată în comunicat.

 

Blocul TURN al senatorului Alin Tișe desființat de arhitecți. Oamenii de pe strada Ploiești au protestat

Comentarii Facebook