PSD Cluj depune plângere penală împotriva celor care îi acuză că au cumpărat voturile studenților cu câte 50 lei


După ce site-ul ”Ziarul Clujean” a publicat un articol în care se afirmă că PSD Cluj a cumpărat voturile studenților în turul întâi al alegerilor prezidențiale, social-democrații au hotărât să depună o plângere penală împotriva celor responsabili de lansarea acestor informații.

Astăzi se va depune o plângere penală pentru acele știri din ziua votului, din 2 noiembrie, în care se spunea că PSD-ul plătește studenții ca să meargă la vot și să voteze cu Victor Ponta. Noi nu am făcut acest lucru și o să depunem plângere penală împotriva persoanelor care au lansat acele acuzații nefondate, nereale și total mincinoase. Considerăm că așa ceva nu este permis în campania electorală, iar aceste manipulări și dezinformări nu fac cinste nimănui”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Liderul PSD Cluj susține că nu îi va acuza pe ”rivalii” de la ACL, însă consideră că Justiția trebuie să își facă datoria.

Nu o să mergem atât de departe încât să spunem că cei care au stat în spatele acestui demers sunt cei din ACL, cei din spatele domnului Iohannis, dar justiția trebuie să își spună cuvântul și trebuie să lămurească această situație”, a mai precizat Lăpușan.

 

 

Comentarii Facebook