Proxenetul ”Șarpele nebun” figura șomer la bancă, dar rula sute de mii de euro. Rolls Royce -ul îl ținea în parcare pe un covor


Proxenetul ”Șarpele nebun”, pe numele lui real Cosmin Pop, figura în bancă șomer, la rubrica ocupații, dar rula sute de mii de euro. Acest lucru a atras atenția funcționarilor, iar interlopul se temea că va urma o anchetă. Cosmin Pop a trecut în datele bancare că lucrează ”sezonier în afara țării”, conform anchetatorilor.

În data de 23.01.2020, ora 12:56, Pop Cosmin a vorbit la telefon cu P.C. (n.red. una dintre prostituate), care fusese anterior la bancă,. Aceasta din urmă i-a transmis că au fost câteva verificări din partea băncii, întrucât figura ca șomer, dar avea tranzacții de sute de mii de euro și au verificat eventuale fraude. Susnumita i-a transmis reprezentantului băncii că a primit bani de la un iubit din Austria (cel mai probabil făcând referire la H.D., care plătea contravaloarea actelor sexuale întreținute, așa cum rezultă din extrasele de cont - contul Euro deschis la bancă pe numele P.C., care în total i-a trimis 269.500 în perioada 2016 - 2018).

În continuare i-a mai povestit aceasta că au modificat rubrica privind locul de muncă, în sensul că lucrează sezonier în afara țării, să nu mai figureze șomer și că a fost întrebată de ratele cu mențiuni Rolls Royce (mașina ținută în parcarea subterană de la bloc pe un covor să nu se murdărească) și Bentley. Pop Cosmin insinua că s-ar putea să fie anumite cercetări din partea organelor de cercetare penală, care ar fi putut fi sesizate”, arată anchetatorii, în actele de urmărire penală.

Unele surse judiciare susțin că este imposibil ca acești proxeneți, fiind mai mulți reținuți alături de Cosmin Pop, să fi acționat fără susținerea poliției, pentru că activitatea lor s-a derulat pe durata mai multor ani. 

Anchetatorii au demonstrat cu extrese de cont că din sumele provenite din prostituție Cosmin Pop achita ratele la Rolls Royce: ”Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparținea lui Cosmin Pop, dar ratele erau achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numite pe P.C și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (n.red. soțul Biancăi Drăgușanu), în data de 14.08.2018, suma de 4080 de euro, cu mențiunea Rolls Royce Wraith Dj 935. De asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6.12.2019, s-a transferat către S.C GMBH suma de 4090 euro., reprezentând rată Rolls Royce Wraith Dj 935, iar în data de 22.09.2019, s-a transferat suma de 2045 euro către Bodi Alexandru Nicolae”. 

Comentarii Facebook