Protestul anti Basescu de la ora 12.00, din Piata Unirii, a adunat multi membri PSD si PNL Cluj VIDEO si FOTO

 

Circa 30 de persoane, majoritatea membri PSD si PNL Cluj, au participat de la ora 12.00 la un miting de protest impotriva presedintelui Traian Basescu, in Piata Unirii.

 

Protestatarii au scandat: "Cluj, Timisoara, maine-n toata tara!", "Demisia!", "Jos Guvernul!" si PDL nu uita, Gherla este casa ta!".

 

Organizatorii actiunii din Piata Unirii au declarat ca vor sta pe parcursul intregii zile in centrul Clujului si vor protesta.

 

"Cata vreme totul se va desfasura in mod pasnic, jandarmii nu au ce masuri sa ia impotriva manifestantilor. Noi suntem aici sa asiguram protectia participantilor la aceasta manifestatie publica, conform dreptului liber la exprimare", a declarat Maria Tecau, ofiter de relatii publice din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj.

 

Protestatarii anti Basescu din Piata Unirii au primit hartii de "intimidare" din partea jandarmilor VIDEO

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 13.50)

 

Protestatarii au pornit in mars pe Bulevardul Eroilor, spre Piata Avram Iancu.

 

UPDATE (ora 16:35)

 

Oamnii s-au intors in Piata Unirii unde li s-au alaturat mai multi clujeni. Numarul protestatarilor a crescut la peste 300 de persoane. Acestia continua sa scandeze lozinci impotriva Guvernului si a presedintelui Traian Basescu.

 

UPDATE (ora 17.20)

 

Numarul protestatarilor a crescut la aproximativ 600 de oameni. Grupul s-a deplasat in fata la Prefectura.

 

UPDATE (ora 18.05)


Grupul de protestatari a stat aproximativ 15 minute in fata la Prefectura, unde au continuat scandarile. De la Prefectura acestia au mers in fata la Casa de Cultura a Studentilor in speranta ca vor convinge si alti oameni de pe strada sa li se alature.

 

UPDATE (ora18.38)

Grupul de oameni a ajuns in zona caminelor studentesti Hasdeu unde au cerut studentilor sa se alature protestului.

 

UPDATE (ora 19.20)

Grupul s-a intors in Piata Unirii de la caminele studentesti din Hasdeu si isi continua protestul.

 

UPDATE (ora 20.22)

 

Putin dupa ora 20.00 oamenii au inceput sa plece spre case si protestul s-a incheiat. Nu s-au inregistrat incidente astfel incat autoritatile nu au fost nevoite sa intervina.

Comentarii Facebook