Miercuri 24 Aprilie

Protest spontan la Remarul ”16 februarie”. Conducerea sustine ca plateste salariile lunar UPDATE


Un protest spontan a avut loc luni dimineață la Remarul ”16 februarie”, când un grup de peste 200 de angajați s-au strâns în curtea societății pentru a-și cere salariile neplătite de două luni.

Cei peste 200 de angajați adunați în curtea societății au începus să hiuduie și să scandeze ”Vrem banii de salarii!”, iar unul dintre protestanți a agățat chiar și un tablou care ilustra greva ceferiștilor de la Grivița din 1933.

După aproximativ 2 ore, protestele au luat sfârșit, salariile virate în conturile angajaților de către conducerea companiei.

Protestul a avut loc din cauza neplății salariilor din luna aprilie, dar s-a încheiat pentru că plățile au fost realizate, salariile sunt la zi”, a declarat liderul sindical Valeriu Marian.

 

----------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Conducerea Remarul ”16 februarie” a emis un comunicat de presă în urma protestelor de azi dimineață, în care susțin că salariile sunt plătite în fiecare lună.

"S.C. REMARUL 16 FEBRUARIE S.A., societate înființată dinn 1870, una dintre societățile emblematice ale Clujului, vă aduce la cunoștiință faptul că deși are de încasat arierate pentru producția livrată către CFR încă din 2011, reușește să achite lunar obligațiile către toți salariații și către bugetul statului, datorită susținerii acționarului majoritar”, se arată în comunicatul de presă emis de Remarul.

Comentarii Facebook