Miercuri 24 Aprilie

Protest la Cluj impotriva Codului Muncii! Sindicalistii catre Boc: "Iesi afara, javra ordinara!" - VIDEO

 

Peste 2.000 de sindicalisti din tot judetul i-au strigat lui Emil Boc, de la Cluj Napoca: "Iesi afara, javra ordinara!" si "Demisia". Protestul este impotriva noului Cod al Muncii.

 

Sindicalistii s-au adunat la ora 14.00, in Piata Lucian Blaga, unde au scandal lozinci si au asistat la discursurile liderulor de sindicat.


VEZI FOTOGRAFII DE LA PROTEST!

 

Grigore Pop, liderul Cartel Alfa Cluj, a declarat ca prezenta la protest a fost peste asteptari si ca protestele vor continua pentru ca noul cod al Muncii este impotriva angajatilor. "Sunt circa 3.000 de oameni care au venit si le multumesc. Vom merge si la Bucuresti si in ziua in care Guvernul isi asuma raspunderea pe Codul Muncii vom face un protest de proportii", a spus Pop.


Presedintele SANITAS Cluj, Stefan Roman a spus si el ca prin noul Cod al Muncii va fi favorizata munca pe perioada determinata. "Daca aceste contracte pe perioda determinata vor putea fi incheiate la nesfarsit vom ajunge in situatia in care nu vor mai fi contracte pe perioada nedeterminata. Unul dintre inconveniente: angajatii nu vor mai putea lua credite", a declarat si Stefan Roman.

 

Sindicalistii au pornit intr-un mars din Piata Lucian Blaga, pana in fata Prefecturii Cluj, trecand pe Bulevardul Eroilor. Circulatia a fost blocata si soferii au folosit rute adiacente.


VEZI IMAGINI CU AGLOMERATIA DIN TRAFIC!

 

Protestul s-a incheiat la ora 16.00, dupa ce reprezentantii sindicalistilor au fost primiti de prefectul Clujului, Florin Stamatian.

Comentarii Facebook