Duminica 22 Septembrie

Protest la Cluj: ”Fără ordonanțe! Jos mâinile de pe justiție & de pe banii noștri!”


Clujenii sunt chemați în stradp sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18.00. Întâlnirea are loc la monumentul Memorandiștilor din Cluj-Napoca, de pe Bulevardul Eroilor, nr. 1. 

În acest moment, coaliția de guvernare PSD-ALDE susținută de UDMR și minorități trebuie să plece acasă! Solicităm guvernului demisia și declanșarea alegerilor anticipate în cel mai scurt timp! 

Noi, cetățenii Clujului, alături de cei din toată țara, vom fi curând în stradă pentru a ne asigura că ambele revendicări sunt îndeplinite. Este greu să mai găsim cuvinte care să descrie la adevăratele proporții dezastrul produs de coaliție prin abuzurile zilnice în toate palierele vieții noastre. Stim doar ca ajunge!

Nu vom tolera cu nici un preț adoptarea OUG-ului pentru grațiere și amnistie și în nici un caz adoptarea în 25 decembrie a OUG-ului anunțat de Teodorovici. Acești oameni vor duce prin aceste masuri economia României la nivelul unei țări din Africa in urmatoarele zile. Vrem retragerea lor imediată!

Pentru guvern: Să nu îndrăzniți!

Pentru clujeni: E timpul să demonstrăm că suntem Cetățeni ai României și avem conștiința socială să ne ridicăm din nou când Nedreptatea devine Lege!

Ne vedem în Stradă sâmbătă și în toate momentele cheie care vor urma!”, se arată în anunțul protestului organizat de Declic, Corupția Ucide și Umbrela Anticorupție Cluj.

Comentarii Facebook