Protest împotriva lui Seplecan în fața Consiliului Județean Cluj. Întors de la Muntele Athos, Seplecan i-a ignorat pe oameni

 

Zeci de persoane au protestat și marți, 15 decembrie, în fața Consiliului Județean Cluj, împotriva președintelui instituției, Mihai Seplecan. 

 

Protestatarii sunt sindicaliști de la Consiliul Județean Cluj, dar și oameni obișnuiți. Aceștia i-au reproșat lui Mihai Seplecan că i-a mințit că va sprijini Aeroportul. 

 

Președintele CJ Cluj a fost chemat de oameni afară, la discuții, dar nu a ieșit. Se pare că, timp de 3 zile, a fost plecat să se roage la Muntele Athos.

 

Surse din cadrul Consiliului Județean Cluj precizează că Seplecan a fost dimineață la serviciu, dar apoi a dispărut. El a semnat actul prin care vicepreședinte al CJ Cluj a devenit Călin Tuluc, ales de consilieri în funcție în cursul zilei de joi. Mihai Seplecan nu a mai semnat atunci actul de numire pentru că se grăbea să plece la Muntele Athos, de unde a revenit duminică seara, vizita fiind suspect de scurtă. 

 

De vorbă cu protestatarii a stat Călin Tuluc. 

Comentarii Facebook