Prostia i-a costat pe trei hoți, la Cluj. Au vrut să se ascundă când au văzut polițiștii, dar tot au ajuns la secție



Polițiștii clujeni au depistat, ieri noapte, în jurul orei 03.00, trei persoane care sunt cercetate acum pentru furt calificat.

La data de 10.05.2018, în jurul orei 03.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe str. Herculane,din municipiul Cluj-Napoca, au depistat trei persoane de sex masculin care s-au ascuns la vederea lor după nişte autoturisme”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii i-au legitimat pe cei trei, iar ulterior, la controlul corporal, s-a găsit asupra lor mai multe bunuri şi suma de 110 lei.

In urma efectuarii unor verificari în zonă, s-a constatat ca sub autoturismul după care era ascuns unul dintre ei se afla un detector de radar, iar la aproximativ un metru de acesta o surubelniţă. Fiind întrebati cu privire la provenienţa obiectelor şi valorilor găsite asupra lor şi cu privire la cele găsite sub masină, aceştia au răspuns că au deschis o mașină, autoturism care a fost identificat în apropiere.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 ani, din judeţul Bistriţa –Năsăud, au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie în vederea continuarii cercetarilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook