”Proprietăți cu pretenții de parcare personală la stradă” - Bogații din Cluj-Napoca au cumpărat și strada? - FOTO


Pe o stradă din cartierul Andrei Mureșanu proprietarul unei case a afișat pe gard anunțul că parcarea este interzisă în fața locuinței lui. 

Proprietăți cu pretenții de parcare personală la stradă.

Am fost zilele astea la un cabinet stomatologic într-o zona cu case și mi-a sărit in ochi chestia asta. Deși proprietatea în cauza are curte destul de spatioasa, au pus pe gard mai multe semne pentru a nu se parcă în fața gardului lor. Din cate știu ăla e spațiu public și nu e treaba lor cine parchează acolo. Mai menționez ca nu sunt locuri marcate de la primărie pe strada respectivă.

Au ceva temei punand semne sau merg doar la intimidare? Mi-am dat seama ca am văzut multe astfel de garduri cu semne prin oraș dar nu le-am dat prea mare atenție, neavand așa multe drumuri cu mașina prin cartierele de case”, a relatat un clujean nemulțumit de situație.

Semnele postate acolo sunt ilegale. Parcarea pe trotuar nu este permisă acolo, dar se poate parca pe marginea drumului. 

Nu au dreptul sa puna alea, indiferent dacă e legal sau nu sa parchezi acolo. Atât timp cât nu se blochează accesul nu are nimeni pretenția reală ca spațiul public/drumul și trotuarul sunt proprietatea cuiva. Eu am pățit acasă să îmi blocheze intrarea în garaj, iar când a venit poliția locală a trebuit să îi demonstrez că e garaj și că vreau să intru/ies din el și nu pot. Cică doar așa pot să ridice sau să amendeze, altfel ajung în tribunal și pierde procesul”, a mai comentat un șofer.

Comentarii Facebook