Luni 6 Februarie

Proprietarii de imobile din centrul Clujului, somați să curețe trotuarele de gheață și zăpadăPoliția locală a aplicat peste 300 de somații proprietarilor de imobile din centrul municipiului Cluj-Napoca, pentru a curăța trotuarele din fața imobilelor pe care le dețim

Poliţia locală a demarat astăzi o acţiune de somare a proprietarilor care nu-şi întreţin corepunzător trotuarele şi zonele aferente locuinţelor, în scopul prevenirii pericolului de alunecare şi a menţinerii curăţeniei oraşului. Poliţiştii locali au acţionat în cursul zilei de astăzi în zona centrală a oraşului, pe străzile: Napoca, B-dul Eroilor, Clinicilor, Iuliu Haţieganu, Memorandumului, Moţilor, în pieţele Unirii şi Avram Iancu şi au aplicat 300 de somaţii deţinătorilor de imobile ale căror trotuare nu au fost curăţate de zăpadă şi gheaţă”, anunță reprezentanții primăriei.

Cei care nu se vor conforma somaţiilor riscă să primească sancţiuni contravenţionale cuprinse între 500 şi 1000 de lei, conform HCL nr. 191/2009 privind buna gospodăprire a oraşului.

Pentru deszăpezirea din oraș, companiile Rosal și Bratner-Vereș au acţionat cu 67 de angajaţi şi 28 de utilaje.

Comentarii Facebook