Miercuri 1 Februarie

Proiect din fonduri europene pentru asfaltarea străzilor adiacente liniei de tramvai


Primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că după ce va fi dat în folosință al doilea tronson al liniei de tramvai pe porțiunea Piața Gării - Bulevardul Muncii, va fi demarat un proiect amplu de asfaltare a tuturor străzilor adiacente, din fonduri europene.

Proiectul de modernizare a tramei stradale a fost semnat. Este vorba despre un proiect de 90 de milioane de lei, adică peste 20 de milioane de euro, care vizează pe bani europeni, contribuție 85% Uniunea Europeană, asfaltarea următoarelor obiective: strada Calea Baciului, strada Primăverii, Splaiul Independenței, strada George Barițiu, strada Horea, Piața Gării, strada I.L. Caragiale, strada Căii Ferate, strada Oașului, Bulevardul Muncii și strada Căpitan Grigore Ignat. Plus patru poduri: podul peste Canalul Morii, Pod Horea, Pod este Nadăș și Podul peste Valea Chintăului, a anunțat edilul.

După finalizarea investiției în reabilitarea liniei de tramvai, Primăria Cluj-Napoca va lansa licitația pentru asfaltarea tuturor străzilor adiacente, din Mănăștur și până în cartierul Iris.

Comentarii Facebook