Eugen Vereș a închis rampa de la Pata Rât în semn de protest

 

Directorul firmei Salprest Rampă, Eugen Vereș, a înschis rampa de gunoi de la Pata Rât în semn de protest. El cere să vină comisarii de la Garda de Mediu pentru a se constata că nu depozitează ilegal deșeuri.

 

Vereș a fost acuzat de Garda de Mediu că rampa de gunoi funcționează ilegal. ”Cer să vină cei de la Gardă pentru a se termina cu aceste acuzații. Mașinile nu sunt lăsate să intre și să depoziteze gunoiul între timp. Rampa va fi închisă până când se va rezolva situația”, a declarat Eugen Vereș.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Vrem noi să ne dovedim nevinovăția și că nu folosim depozitul vechi, ci depozitul nou. Am închis rampa până când vin cei de la Garda de Mediu Cluj pentru a constata acest lucru. 

 

Au venit doi puțoi din București sau Craiova anul trecut și cu constatat ei că folosim vechiul depozit. Ei insistă pe măgăria pe care au scris-o și eu vreau să dovedesc că vegetația este de un metru pe vechiul depozit. Trebuie să fii orb să nu vezi că depozitul nu e folosit”, a declarat Eugen Vereș.

 

O parte din mașinile de gunoi care se aflau la poarta rampei au plecat, fără a se ști ce se va întâmpla cu deșeurile menajere.

Comentarii Facebook