Programul la Serviciul Cazier Judiciar Cluj a fost prelungit


Programul Serviciului Cazier Judiciar din cadrul IPJ Cluj a fost prelungit. In perioada 19 - 30 iulie programul cu publicul va fi de luni pana vineri intre orele 7.00 - 13.00 si 15.00 - 19.00.

Purtatorul de cuvantal IPJ Cluj, inspectorul principal Gina Pop, a declarat ca masura a fost luata pentru a le permite firmelor sa depuna la administratiile financiare cazierul judiciar.?

Aceste acte sunt solicitate in baza Ordonantei de Urgenta a Guvernului Romaniei nr. 54/2010, care vizeaza combaterea evaziunii fiscale, prin infiintarea Registrului Operatorilor Intracomunitari. In acest registru urmeaza sa fie trecute toate persoanele impozabile si juridice neimpozabile care efectueaza operatiuni intracomunitare.

"Avand in vedere numarul mare de solicitari, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj " Serviciul Cazier Judiciar, Statistica si Evidenta Operativa a aplicat unele masuri pentru a onora cererile. Astfel, in perioada 19 " 30 iulie, programul de lucru cu publicul se desfasoara de LUNI pana VINERI, intre orele 7.00 " 13.00 si 15.00 " 19.00", a declarat Gina POp.

La subunitatilor IPJ Cluj, unde functioneaza ghisee de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, cererile vor fi onorate cat mai rapid.

Comentarii Facebook