Miercuri 24 Aprilie

Programul CFR de Paște și 1 Mai 2021. Care este mersul trenurilor în aceste zile


Programul CFR de Paște și 1 Mai 2021. Între 30 aprilie și 4 mai 2021, cu ocazia mini-vacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, pe lângă treburile deja aflate în programele de circulație, CFR Călători va asigura legături cu trenuri directe. Ce garnituri se suplimentează și care este mersul trenurilor de Paște și 1 Mai.

Programul CFR de Paște și 1 Mai 2021. Care este mersul trenurile de Paște și de 1 Mai 2021?

Potrivit programului CFR de Paște, vor fi garnituri suplimentare din București Nord, Iași / Suceava, Timișoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv. Totodată, CFR călători va suplimenta trenurile înspre cele mai solicitate destinații cu vagoane de dormit și tip cușetă. De asemenea, trenul de Iași/Suceava care merge la Mangalia și retur va avea vagoane cușetă.

Îi rugăm pe pasageri să-și planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să își procure din timp legitimațiile de călătorie”, anunță reprezentanții CFR, potrivit cfrcălători.ro.

Mersul-trenurilor-de-Paste-si-1-Mai-2021.jpg

Programul CFR de Paște și 1 Mai 2021. De unde pot fi cumpărate biletele de călătorie

Potrivit CFR Călători, biletele de călătorie pot fi achiziționate anticipat, prin intermediul următoarelor canale:

-de pe site-ul companiei – www.cfrcalatori.ro;

-de la automatele de vânzare a biletelor din interiorul gărilor;

-de asemenea, aceste se pot achiziționa direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Indiferent de modul în care alegi să îți cumperi biletul de călătorie, trebuie să știi că CFR Călători oferă reduceri importante în această perioadă. De exemplu, un bilet dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, iar la achiziționarea cu anticipație reducerea este de până la 10%.

De asemenea, potrivit legii, elevi pot călători gratuit iar studenții beneficiază de o reducere de 50%, la vagoane de clasa a II-a. Puteți afla mai multe informații despre reduceri pe site-ul companiei, la secțiunea Trafic local/Oferte.

Programul CFR de Paște și 1 Mai 2021. Mai multe informații despre circulația trenurilor

CFR Călătorii face apel la cei care vor să folosească mijloacele de transport a companiei, să nu urce în vagoane fără biletele de călătorie, dacă acestea nu se găsesc la casă de bilete sau la ghișeu. De asemenea, călătorii trebuie să se asigure că au cumpărat biletul, pentru a evita taxarea suplimentară în tren, sau sancțiunile conform reglementărilor în vigoare.

Mai multe informații despre mersul trenurilor le puteți găsi în următoarele moduri:

-apelând numărul 0219521 – INFO CFR (trafic intern);

-la numerele de telefon de la gările CFR, publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE;

-cu ajutorul aplicației Trenul Meu, unde trebuie să introduceți numărul exact al trenului în căsuța indicată și click pe Informații tren. În acest mod, puteți obține informații în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staționare în următoarea gară și timpul estimat de sosire;

-de asemenea, pe site-ul companiei CFR sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța, care indică orele de sosire și de plecare a trenurilor;

-pe site la secțiunea Mers tren trafic intern;

-sau puteți întreba personalul CFR din stații.


Comentarii Facebook