Programele I Love Velo si Student O Bike au fost inaugurate la Cluj! - VEZI FOTO

 

Programul "I Love Velo" a fost inaugurat la Cluj in jurul orei 11.00. In prima faza bicicletele vor putea fi inchiriate gratuit intre orele 9.00 si 18.00, iar mai apoi orarul va fi prelungit. Si programul "Student O Bike" a fost lansat astazi.

 

In total, de la standul amenajat in parcarea de la Sala Sporturilor pot fi inchiriate 135 de biciclete. Reprezentantii Green Revolution, cei care administreaza programul, au declarat ca sunt folosite tot bicicletele achizitionate in 2010, "care au fost reparate. In plus, au fost achizitionate si piese de schimb pentru a nu aparea situatii ca si anul trecut cand multe biciclete au stat stricate".

 

Primarul Sorin Apostu a participat la relansarea programului si a precizat ca "in 2010, 22.000 de clujeni au inchiriat biciclete prin programul 'I Love Velo'. Avem in acest Cluj Napoca 22,5 kilometri de piste pentru biciclisti si in urmatorii ani am putea sa mai amenajam inca 20 de kilometri".

 

De la ora 12.00 a fost lansat si programul "Student O Bike", in parcarea de la Iulius Mall, care sunt disponibile numai studentilor si sunt inchirate pe baza permisului de student. In cadrul acestui proiect a fost amenajat un stand de biciclete si in campusul "Hasdeu".

Comentarii Facebook