Duminica 9 Mai

Prognoza meteo pe două săptămâni: Urmează un ultim val de căldură?Meteorologii de la ANM au emis o estimare a valorilor termice medii, pentru perioada de prognoză 22 octombrie - 4 noiembrie.

Astfel, în Transilvania, până în data de 25 octombrie, maximele termice vor fi în scădere de la medii de 14...16 grade, la valori în jurul a 8 grade. Treptat, vremea se va încălzi până în data de 28 octombrie, când media regională a maximelor va fi de 20...21 de grade.

În cea de-a doua jumătate a intervalului, temperaturile maxime diurne vor fi din nou în scădere spre medii de 14...15 grade.

Minimele termice vor fi în scădere de la medii de 5...6 grade, la valori de -1...0 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor fi din nou în creștere până la medii de 5...6 grade. În a doua săptămână, temperaturile minime nocturne vor scădea până la valori medii de 3...4 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată până în data de 26 octombrie, dar și în cea de-a doua săptămână, cu precădere în jurul datei de 30 octombrie.


Comentarii Facebook