Prognoza meteo pe două săptămâni. Ce se întâmplă cu vremea în Transilvania, până la începutul lunii decembrie


Administrația Națională de Meterologie a emis o estimare a valorilor termice medii și a consițiilor meteo pentru intervalul 21 noiembrie - 4 decembrie.

Astfel, în Transilvania, pe parcursul primei săptămâni, valorile termice diurne vor scădea în primele două zile, apoi vor fi relativ staționare, iar cele nocturne vor scădea în cea mai mare parte a timpului, exceptând ultimele două dimineți, când vor marca o creștere. Variațiile, însă, nu vor fi semnificative și regimul termic se va menține peste cel specific perioadei. În medie, pe întreaga regiune, vor fi maxime cuprinse între 8 și 11 grade și minime între - 2 și 1 grad.

În cea de-a doua săptămână temperatura aerului va fi în scădere la început, apoi nu se va modifica semnificativ. Vor fi valori medii încă peste cele normale - maxime cuprinse între 4 și 8 grade și minime între -5 și 0 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere pe parcursul celei de-a doua săptămâni, îndeosebi în perioadele 28-29 noiembrie și 2- 4 decembrie.

Comentarii Facebook