Profesorul Simion Simon s-a programat pentru vaccinarea anti COVID la Câmpia Turzii: Se repară parțial nedreptatea


Profesorul Simion Simon, fost rector al UBB și directorul Școlii Doctorale de la Facultatea de Fizică, a reușit să se programeze pentru vaccinarea anti COVID la Câmpia Turzii. I-a luat 50 de ore.

Profesorul Simion Simon a scris un protest public duminică seara, după ce s-a chinuit ore în șir să se programeze pentru vaccin. 

Mulțumesc celor care ati difuzat protestul. Efectul este spectaculos, în mai puțin de 80 de ore, există o hotărâre a Guvernului care repară parțial nedreptatea. Mă bucur ca nu mă număr printre beneficiarii acestei hotarari. În cursul zilei de luni am reușit să mă planific la.... Câmpia Turzii.

Zic că se repara nedreptatea doar partial pentru ca șansa celor care n-au reușit să se programeze (sunt minciuni știrile date cu emfază de lideri politici ca dintre cei programați  70% , apoi 50% aseara, sunt vârstnici sau cu boli cronice. Nu aveau cum sa verifice pentru că rubrica cu boli cronice  dispăruse din formularul de înscriere, sâmbătă deja.) este să se planifice în luna martie, deci cei peste 65 de ani/cu boli cronice care vor deceda din cauza infectării cu COVID 19 în următoarele 2 luni, sunt victimele acestei brambureli a celor implicați în acest proces de programare pentru vaccinare. Ar trebui cineva să răspundă pentru asta, nu trebuie lăsați să se prezinte ca niște apărători a drepturilor oamenilor, terorizați câteva zile de gândul că nu vor reuși sa se programeze la vaccinare într-un viitor rezonabil (2-3 saptamani)”, a precizat profesorul Simion Simon, 

Acesta spune că a înaintat protestul lui ”și unor factori medicali implicați la nivel central, dar atmosfera favorabila deciziei luate acum de Guvern s-a generat în cursul zilei de luni, aici la Cluj”.

Simion Simon, fost rector al UBB, despre campania de vaccinare COVID: Asistăm la UMILIREA SENIORILOR

Comentarii Facebook