Profesoara care a UMILIT și JIGNIT un elev la Liceul de Muzică din Cluj e apărată: Avea probleme personale acasă - VIDEO

 

Conducerea Liceului de Muzică din Cluj, unde un elev de 7 ani a fost umilit și jignit de profesoară, susține că acest cadru didactic are rezultate foarte bune. 

 

Directorul Liceului de Muzică ”Sigismund Toduță”, Vasile Sândean-Ovadiuc, a declarat plângerea la Inspectoratul Școlar Județean Cluj a fost depusă în 20 martie. El recunoaște că nu a ascultat înregistrarea făcută în sala de clasă, dar că nu este normal un astfel de comportament. 

 

În 20 martie, mama fetiței care a făcut înregistrarea a venit să își retragă copilul de la școală și dupa aceea au semnat o reclamație, trei părinți, și au depus-o la Inspectoratul școlar. 

 

Noi am aflat de incident și în luna februarie am făcut o ședință cu părinții și acolo am stabilit cu toții că îi mai dau o șansă profesoarei. Învățătoarea a motivat că nu s-a mai putut controla, că are probleme acasă și că a fost o scpăpare. Are 27 de ani de vechime și este apreciată. 

 

A fost deja o comisie de anchetă și s-a stat de vorbă cu profesoara. Decizia de sancționare va fi luată de Consliulul de Administrație”, a spus directorul.

 

Interesant este că învățătoarea Monica Chiorean este membră în Consiliul de Administrație. 

 

Dacă acest caz nu apărea public, ptobabil că nicio sancțiune nu era aplicată.

 

Ascultă AICI umilințele la care a fost supus elevul de 7 ani.

Comentarii Facebook