Procurorii vor cere arestarea lui Calin Platon pe 29 de zile. Vezi ce a declarat fostul prefect inainte de a intra la audieri! - EXCLUSIV


Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca vor cere arestarea pe 29 de zile a fostului prefect de Cluj, Calin Platon. El a fost audiat de la ora 13.00 si urmeaza sa fie dus in fata judecatorului.

Surse judiciare au declarat pentru Stiri de Cluj ca judecatorul de serviciu de la Judecatoria Cluj-Napoca, Octavian Chirila, a fost solicitat sa ramana la serviciu pentru ca fostul prefect va fi dus in fata instantei cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Calin Platon este acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala deosebit de grava si conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permisul suspendat.

 

In seara zilei de vineri, 27 august, Calin Platon a lovit pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 o mama si un copil, care se afla intr-un carucior. In urma impactului copilul a fost ranit grav si a murit duminica la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Vezi AICI ce a declarat fostul prefect Calin Platon, inainte de a intra la audieri.

Comentarii Facebook