Calin Platon, fostul prefect de Cluj, ar putea fi arestat, dupa ce politistii l-au retinut pe 24 de ore - Vezi declaratiile lui Platon

 

Calin Platon, fostul prefect de Cluj, a fost audiat in aceasta dimineata la sediul Politiei Rutiere Cluj si a fost dus la parchet de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca. El ar putea fi arestat pe 29 de zile.

 

"Nu consider ca am avut viteza, expertiza o va spune. In schimb am fost total orbit de soare, era exact la ora la care soarele era la apus si eu mergeam spre apus. I-am vazut din cauza orbirii foarte, foarte tarziu", a declarat fostul prefect, Calin Platon, in timp ce era dus la procurori. 

 

El a mai spus ca nu a stiut ca avea permisul suspendat si ca a facut o confuzie de date. "A fost o confuzie de data de suspendare pe care eu am facut-o. Nu stiam in momentul accidentului, dupa aceea am aflat", a mai spus Platon.

 

Calin Platon este acuzat de ucidere din culpa, vatamare coporala grava si conducerea unui autoturism cu permisul suspendat.

 

Fostul prefect a accidentat vineri pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu o mama si un copil, care se afla intr-un carucior. Bebelusul a suferit leziuni grave la cap si a fost operat de urgenta sambata, la Clinica Neurochirurgie din Cluj, dar duminica s-a stins din viata.

 

Incadrarea faptei comise de Calin Platon s-a schimbat, el fiind cercetat pentru ucidere din culpa.

 

Comentarii Facebook