Sambata 26 Octombrie

Probleme de clujean: Un tânăr care pleacă în Bali este nehotărât în privința hainelor - ,,Nu știu cand mă întorc”


Un tânăr din Cluj care urmează să plece în Bali, una dintre cele mai frumoase destinații exotice din lume, nu știe ce să facă cu hainele vechi, înainte de călătoria sa. Acesta menționează că va pleca în luxoasa destinație pe o perioadă nedeterminată însă vrea să scape de câteva haine pe care nu le poartă înainte de plecare. 

,,Salutare. Știți ce aș putea să fac cu hainele pe care nu le mai port? Urmează sa plec în Bali și nu știu când mă întorc. Am donat o mare parte din ele dar mai am haine care sunt purtate o dată, de 2 ori și vreau sa le ofer o "viață nouă". Am postat o parte si pe vinted... însa, când văd utilizatori care vând haine la 5 lei.. se strica "piața". Aveți idee de târguri de reuse?”, a întrebat acesta pe o rețea de socializare.

Acesta a menționat și faptul că printre haine se numără și multe piese de la designeri români pe care nu vrea să le vândă la prețuri mici, ca să nu ,,își bată joc de munca lor”.

,,Nu poți vinde o cămașă purtată de 2 ori la 5 lei. Eu spre exemplu, am foarte multe haine de la designeri români. Cumparate de la târguri, de la expoziții, pentru a-i susține. Purtate atunci, pe moment și mi-au rămas mici. Ce sa fac cu ele? Sa îmi bat joc de munca lor si le vand la 2 lei?” a adăugat tânărul.

Clujenii i-au sugerat să se îndrepte spre grupuri de pe rețelele de socializare sau spre OLX, pentru a-și rezolva ,,problema”. 

Comentarii Facebook