Principele Radu vine la Cluj sa ajute la constructia unor locuinte pentru sase mame singure

Alteta Sa Regala, Principele Radu, va participa in 14 octombrie la un dineu organizat la Cluj de Fundatia Herald, in scopuri caritabile.

 

La dineul la care va participa membrul Casei Regale a Romaniei va canta mezzo soprana Iulia Merca de la Opera Nationala Romana din Cluj. Participantii vor avea posibilitatea sa se implice in realizarea proiectului „Casa in care sa-mi cresc copilul!”, prin sumele donate.

 

"Proiectul vine in sprijinul a sase mame singure aflate in asistenta Fundatiei de Caritate Herald care vor locui pentru prima data intr-un spatiu decent, al lor. Acest fapt le va permite sa duca o viata linistita, fara a mai trai cu incertitudinea provocata de locuirea in spatii inadecvate, insalubre, nesigure. Domiciliul stabil ii va feri pe copii de stresul provocat de schimbarea scolii sau a gradinitei, ori de cate ori mama isi schimba domiciliul", se arata intr-un comunicat al Fundatiei Herald.

 

Locuintele vor fi construite in Apahida, pe un teren donat de o familie clujeana. Pentru ridicarea lor, fundatia are nevoie de 100.000 de euro.

 

Dineul caritabil are loc in 14 octombrie, de la ora 18.30, la Hotel City Plaza.

 

Foto: princeradu.ro

Comentarii Facebook