Joi 2 Februarie

Primarul Horia Șulea a spus care este stadiul proiectului ”Centura Florești”

 

Primarul Horia Șulea a anunțat că a discutat cu firma Diferit pentru a vedea de ce nu încep lucrările la centura de sud. 

 

Azi (vineri, 22 seotembrie) am avut o discutie cu directorul Diferit SA, executantul drumului de pe Sud. Din pacate, si am puterea de a o spune, au fost si sincope de comunicare intre un Birou din Primarie si executant si chiar primar.

 

Licitatia e efectuata, proiectul realizat, finantarea o avem, castigator avem, contractul e semnat, ordin incepere lucrari e dat, exproprieri realizate (si pe UAT Floresti si pe UAT Cluj N – tot de catre noi), autorizatii emise (de noi si Consiliul Judetean), culoarul inregistrat la OCPI, banii expropiatilor depusi pe conturile lor… Luni vom avea o iesire pe teren cu directorul Diferit SA si apoi... Viitorul suna bine!”, a precizat primarul Șulea. 

 

Despre trafic, primarul a explicat că și vineri, în jurul amiezii, un autocar bloca o bandă de circulație: ”Numere de BG. Ocupa o banda. Ce e de facut? In alte parti se confisca actele, se remorcheaza, se emite factura si pana nu se plateste nu se inapoieaza actele. Noi nu avem legislatie pt asa ceva. Asa ca ne rugam. I-am oferit tractare – GRATUIT (pe buzunarul meu propriu! ). NU. I-am oferit asistenta service…NU…Sa-l iau in spate si sa il mut, nu pot ! Daca asta era la ora 17? Sau 7.30?”.

Comentarii Facebook