Primarul Emil Boc s-a prezentat la muncă luni dimineața, la prima oră, și a condus ședința săptămânală.

 

Primarul Emil Boc s-a prezentat la muncă luni dimineața, la prima oră, și a condus ședința săptămânală.

 

E o mulțumire pentru care trebuie să o întorc pentru mai multă lume. Vreau să le mulțumesc încă o dată clujenilor din suflet pentru încrederea acordată. Spun cu toată sinceritatea și fără ipocrizie că atunci când câștigi te bucuri mai puțin pentru că îți dai seama ce responsabilitate apasă pe umerii tăi și a echipei pe care o reprezinți.

 

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest rezultat la Cluj pentru că eu, până la urmă sunt reprezentantul unei echipe și a unei administrații. Aceste lucruri nu sunt făcute doar de mine.

 

Vreau să mulțumesc și „furnicuțelor” din Primărie, furnicuțe vreau să o luați în sensul drăgălaș al cuvântului, adică acelor oameni care nu sunt văzuți dar care prin munca lor fac posibil ca acest Cluj să fie acolo unde este și să fie un oraș de forță în România dar și în Europa Centrală și de Est.

 

De asemenea, vreau să le mulțumesc și colegilor din PNL Cluj, care au muncit intens, dar și colegilor din Consiliul Local și echipei de viceprimari, alături de care am muncit în ultimul mandat de 4 ani. 

 

Responsabilitatea pe care o simți în urma unui vot de reinvestire este cel mai important lucru. Am avut o ședință la 8 jumătate, ca de obicei în fiecare luni, și acesta a fost mesajul pentru ei. De mulțumire pentru munca depusă dar și de povara uriașă, de responsabilitatea care apasă pe umerii noștri de a nu-i dezamăgi pe oameni”, a spus Emil Boc la Realitatea FM.

 

Boc castiga un nou mandat la Cluj. Boc - 68.9 %, Anna Horvath - 10.9%, Buzoianu- 8.7 % -conform Exit-Poll IRES ora 21.00

Comentarii Facebook