Primarul Emil Boc nu știe ca stațiile de încărcare ale mașinilor electrice să fi fost oprite! Angajat Electrica: Primăria le oprește noaptea


Primarul Emil Boc a fost întrebat de ce au fost închise stațiile de încărcare a mașinilor electrice și a replicat că nu știe să fi fost probele.

Zilele trecute, un cetățean italian stabilit la Cluj a făcut plângere la organismele europene, pentru că stațiile de încărcare de pe strada Emil Isac, realizate din fonduri europene, sunt ținute închise. Întrebat despre acest lucru, primarul Emil Boc a spus că nu știe nimic despre caz.

270672285_442317550859454_6460915314191634677_n.jpg

La câteva minute după declarație, pe strada Emil Isac o echipă de la Electrica repara panoul care alimentează stațiile de încărcare. Unul dintre muncitori a spus că au fost probleme, dar acum s-a remediat. ”Acum merg, dar noaptea Primăria Cluj-Napoca le oprește”, a spus acesta, fără să poată explica de ce și dacă se face economie. 

”Mafie, corupție! M-am săturat de acest oraș!” Un italian stabilit la Cluj e furios că NU își poate încărca autoturismul electric Tesla

Nicolo, un italian stabilit la Cluj, a criticat modul în care sunt administrate instalațiile de încărcare a autoturismelor electrice, realizate din fonduri europene, dar ținute închise de Primăria Cluj-Napoca.

Șoferul s-a oprit cu autoturismul electric Tesla, pe strada Emil Isac, dar a găsit stațiile de încărcare închise. 

Stațiile de încărcare a autoturismelor electrice stau închise

”Nu mi pare corect. Aici avem o păcăleală. Sunt făcute pe fonduri europene, dar își bat joc de noi. Le țin pornite o oră - două, iar apoi le sting. Ajung cu mașina aproape fără baterie și stațiile de alimentare sunt închise. 

După colț este unul de 8 kilowatt, dar stai 9 ore până când încarci. Mi se pare o mafie. Astea sunt făcute pe fonduri europene. Ei trebuie să ne dea voie timp de cinci ani să încărcăm mașinile, pentru că sunt făcute din fonduri europene.

Citiți AICI mai departe...

Comentarii Facebook