Miercuri 5 Octombrie

”Mafie, corupție! M-am săturat de acest oraș!” Un italian stabilit la Cluj e furios că NU își poate încărca autoturismul electric Tesla - VIDEO


Nicolo, un italian stabilit la Cluj, a criticat modul în care sunt administrate instalațiile de încărcare a autoturismelor electrice, realizate din fonduri europene, dar ținute închise de Primăria Cluj-Napoca.

Șoferul s-a oprit cu autoturismul electric Tesla, pe strada Emil Isac, dar a găsit stațiile de încărcare închise. 

Stațiile de încărcare a autoturismelor electrice stau închise

Nu mi pare corect. Aici avem o păcăleală. Sunt făcute pe fonduri europene, dar își bat joc de noi. Le țin pornite o oră - două, iar apoi le sting. Ajung cu mașina aproape fără baterie și stațiile de alimentare sunt închise. 

După colț este unul de 8 kilowatt, dar stai 9 ore până când încarci. Mi se pare o mafie. Astea sunt făcute pe fonduri europene. Ei trebuie să ne dea voie timp de cinci ani să încărcăm mașinile, pentru că sunt făcute din fonduri europene.

M-am săturat în acest oraș. Este foarte multă corupție. Se face economie la curent. Nu mi se pare normal că nimeni nu sesizează.

Am sunat și la Primăria Cluj-Napoca și m-au ignorat. E imposibil să se întâmple așa ceva.

Asta e Europa? Domnule Boc, vă rog să controlați toate stațiile de încărcare. Sunt toate închise”, a spus italianul stabilit la Cluj.

Primarul Emil Boc se laudă la fiecare apariție că este un promotor al autoturismelor electrice

Italianul critică modul duplicitar al autorităților dn România, care în aparițiile publice par a promova transportul electric, dar în realitate își at joc de șoferii care au mașini electrice. 

Acesta a făcut plângere la Comisia Europeană, după ce Primăria Cluj-Napoca l-a trimis la plimbare.

----------------------

UPDATE

În jurul orei 17.00, instalațiile de încărcare a autoturismelor electrice de pe strada Emil Isac erau funcționale, semn că sesizarea a avut efect. 

WhatsApp Image 2021-12-30 at 19.20.19.jpeg

Comentarii Facebook