Primarul Emil Boc nu este de acord să se facă ÎNCĂ sensul giratoriu din Borhanci - Romul Ladea - Brâncuși


Primarul Emil Boc nu este de acord cu amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Borhanciului, Romul Ladea și Constantin Brâncuși.

Ce rezolvi dacă îl faci și muți aglomerația în acel sens giratoriu. Tot Borhanciul trebuie lărgit. Credeți că dacă facem un sens giratoriu, am rezolvat cu circulația? Nu! Borhanciul trebui lărgit, așa cum am lărgit și strada Bună Ziua, dacă vrem să trecem la nivelul următor. 

Dacă vreți să nu mai putem ieși de pe strada Borhanciului, atunci aprobăm blocuri de 12 etaje. Eu în 3 minute pot aproba 20 de proiecte care sunt pe masă, cu blocuri de 12 etaje, și am terminat cu Clujul. Dar eu sunt responsabil și să mă uit la Cluj”, a spus primarul Emil Boc. Sensul giratoriu ar urma să fie realizat atunci când va fi făcută și centura metropolitană, dar sunt unele probleme cu finanțarea acestui proiect. 

Boc schimbă placa după ce Centura Metropolitană nu a primit finanțare prin PNRR: ”Avem finanțare, dar se iau banii dintr-un alt buzunar”

Edilul spune că orașul este pentru oameni. ”Cu mine nu merge treaba asta. Orașul acesta este pentru oameni, nu pentru profit. Cine nu mă înțelege, nu poate sta la masă cu mine. Eu discut cu oameni raționali. Cum să nu fii nervos pe cei care au făcut crima urbanistică din Mărăști, după ce au avut 40 de locuri de parcare avizate și le-au transformat în apartamente. Și-au bătut joc de oamenii care locuiesc acolo.

Au făcut după ce recepție. S-au intabulat și au transformat garajele în apartamente. Nu îți e rușine măi nemernicule să îți bați joc de tot orașul, de oameni, de cei care locuiesc acolo și sunt sugrumați de trafic.

Am acționat în instanță, am primit câștig și are 45 de zile pentru desființarea lucrărilor, dacă nu le vom desființa noi, pe cheltuiala lui. Asta este legea. M-am luptat 2 ani de zile ca să câștigăm”, a declarat primarul Emil Boc. 

Comentarii Facebook