Duminica 28 Aprilie

Primarul din Măguri Răcătău filmat beat la volan! Doi polițiști l-au ajutat să scape / Mânca zăpadă - VIDEO


Primarul din Măguri Răcătău, Alexandru Livescu, a produs un accident în noaptea de 3 spre 4 februarie, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Se pare că polițiștii de la Poliția Florești l-au testat pe primar numai după trei ore de la producerea accidentului, iar acum sunt cercetați de superiori. 

Poliția Cluj spune că cei doi aveau la ei un etilotest defect.

Primarul a fost dus la sediul postului de poliție din comună, dar etilotestul a dat rateuri, iar primarul Livescu a fost dus la cel mai apropiat sediu de poliție, care dispunea de aparat etilotest.

Primarul Livescu a fost testat la ora 5.22, iar accidentul a avut loc la 2.50. După trei ore mai avea 0,12 grame alcool. Polițiștii implicați în acest caz sunt anchetați pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

collage.png

Foto: Primarul Alexandru Livescu a luat zăpadă de jos și mânca în timp ce vorbea la telefon

Primarul a fost filmat de cel pe care l-a lovit cu mașina: ”A fugit de la locul accidentului. Apoi a luat un medicament și a început să mănânce zăpadă ca să își revină”.

Pentru că primarul era beat, firma de asigurări nu va deconta stricăciunile cauzate, astfel că șoferul nevinovat va trebui să plătească reparațiile și apoi să se judece cu primarul, dacă acesta nu vrea să achite totul de bună voie. 

collage.png

Primarul și-a șocat aleșii și la petrecerea de Crăciun unde fuma fără probleme, deși era în spațiu închis.

cb8dc751-de67-4c52-a6e2-983312853c9d.jpeg70685b91-3d4f-4adb-a548-96c488bdbaf7.jpeg


Comentarii Facebook