Primarul din Florești, Horia Șulea, explică de ce e TRAFICUL SUFOCAT

 

Primarul din Florești, Horia Șulea, a precizat că traficul este îngreunat în localitate pentru că o stradă a fost închisă și este folosită numai de autobuze.

 

Cu traficul nu se întâmplă absolut nimic. Sunt niște restricții pe care le-am impus pe strada Poligonului pentru ca transportul în comun să se desfășoare mult mai fluent, motiv pentru care unii dintre cei care se deplasează singuri, cu mașina, sunt nemulțumiți. 

 

Strada Poligonului este prima stradă la stânga cum vii din Cluj-Napoca și dă exact în poligonul mic. Pe sensul de mers dinspre strada Tăuțiului spre DN 1, adică spre strada Avram Iancu, am restricționat traficul mașinilor private și am lăsat liber doar pentru traficul mașinilor pentru transportul în comun. 

 

Am făcut chestia asta pentru că, după ce a început anul universitar, strada se bloca și în blocajul acesta rămâneau și autobuzele. Dacă rămân 4 -5 autobuze blocate acolo, înseamnă că din start ai blocat 1000 de oameni în autobuze. Gândiți-vă ce probleme apar în repartiția mașinilor pe linii astfel încât să fie asigurat transportul. 

 

De comun acord cu Poliția și cu cei de la CTP am ajuns la concluzia să facem pasul pe care l-am făcut. Sunt unii care sunt nemulțumiți că ei de ce nu pot să intre pe acolo. Au două variante: au strada Muncitorilor, paralelă cu strada Tăuțiului, la aproximativ 100 de metri de strada Poligonului și mai au strada Cetății.

 

Ideea este că oricum traficul este îngreuat în zona respectivă pentru că sunt foarte multe mașini private. De aici și nemulțumirile. Unii sunt mai vocali și alții mai puțin vocali.

 

Una peste alta azi dimineață a fost mai bine ca ieri dimineață, și mâine va fi, probabil, mult mai bine decât astăzi”, ne-a explicat primarul din Florești, Horia Șulea.

 

Foto: Clujazi.ro

Comentarii Facebook