”Primărița de fier” Lucia Suciu îi face plângere penală lui Sergiu Sotelecan, pentru că a făcut scandal în Chinteni - VIDEO


Primărița din Chinteni, Lucian Suciu, a anunțat că îi va face plângere penală cântărețului Sergiu Sotelecan, pentru că a făcut scandal și a adus amenințări unui polițist local. 

Sâmbătă, 7 ianuarie, Casa de Cultură din comuna Chinteni a fost închiriată pentru un spectacol artistic, iar Sotelecan s-a înfuriat că petrecerea s-a închis la ora 24.00, deși acesta era programul aprobat. ”Eu sunt om de cultură. A fost un eveniment frumos, dar apoi am fost toți dați afară. Mi s-a părut că sunt hărțuit de bodyguardul (polițistul local) dumitale, doamnă primar. Parcă nu a vrut să iau microfonul să cânt. Poate și eu am exagerat, dar sunt la capătul puterilor”, a spus Sergiu Sotelecan. ”Bodyguardul trebuie să stea la cluburi, unde se droghează, nu după noi. Lăsați cultura în pace! Trebuia să analizeze că nu e lumea beată, că nu sunt probleme. Mai lasă-i o jumătate de oră și încet se retrageau toți. Oamenii care au cântat nu au mai apucat nici să își ia laurii de la colegi. Nu au apucat nici să își pună sculele în cutii”, a mai spus Sotelecan.

Primărița Lucia Suciu spune că programul a fost asumat de organizatori, iar Sergiu Sotelecan a venit la ora 23.00, la ”spartul” petrecerii.

Apreciez ca fiind absolut regretabil ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, 7 ianuarie 2023, la un eveniment privat, organizat de domnul Eugen Jașcău. 

Prin cererea depusă la Primăria comunei Chinteni, domnul Eugen Jașcău a solicitat închirierea Casei de Cultură Chinteni pentru data mai sus menționată, în intervalul orar 17:00 – 24.00. Acest program a fost asumat atât de autoritățile publice locale, cât și de organizatori.

Menționez că eu nu am participat la acest eveniment, fiind plecată din localitate. Prin dispoziție, a fost desemnat polițistul local din cadrul aparatului de specialitate al primarului, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. 

Domnul Sergiu Sotelecan nu a figurat pe lista invitaților la acest eveniment, el sosind, în jurul orei 23:00, alături de unul dintre participanți.

Faptul că la eveniment au participat persoane din afara comunei Chinteni, cărora din respect, li s-a permis accesul, nu le dă acestora dreptul de a provoca scandal, de a folosi un limbaj suburban sau de a nu respecta legislația în vigoare. Consider că indiferent cine suntem sau indiferent de unde venim, este necesar să respectăm regulile stabilite de organizator.

Sunt convinsă că autoritățile competente vor lua măsurile care se impun, în cel mai scurt timp. 

Precizez totodată că voi înregistra, alături de colegul meu, polițist local o plângere penală pentru ultraj, la Parchetul de pe lână Judecătoria Cluj-Napoca”, a spus Lucia Suciu.

Sergiu Sotelecan a acuzat că polițistul local că a închis petrecerea la miezul nopții. 

Comentarii Facebook