Primaria nu mai vrea avioanele deasupra Clujului!

Primarul Sorin Apostu i-a cerut astazi directorului Aeroportului International Cluj sa intervina la Autoritatea Aeronautica pentru ca avioanele sa respecte culoarele de zbor intrucat sunt foarte multe reclamatii din cauza zgomotului pe care il fac aeronavele care survoleaza Clujul

 

"Fac un apel sa interveniti la Autoritatea Aeronautica, astfel incat sa se respecte culoarele de zbor. Primim foarte multe sesizari la Primarie privind nivelul de zgomot. Acestea vin de la locuitori din toate zonele orasului. Inainte problema era doar pentru Someseni, acum este pentru tot orasul", a afirmat primarul Sorin Apostu.

 

Raspunsul directorului Aeroportului International Cluj a venit repede, dar problema ramane , deocamdata "suspendata" si asta pentru ca, sustine directorul David Ciceo, deolarea si aterizarea avioanelor depind foarte mult si de conditiile meteo.

 

"O sa colaboram cu Autoritatea Aeronautica pentru culoar, dar aterizarea se face si in functie de vant. Nu  intotdeauna se va putea merge pe un culoar din cauza directiei vantului", a raspuns David  Ciceo, directorul Aeroportului International Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook